Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Sansion Power Electric Co., Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Transformatorproefsysteem voor verkoop
Van goede kwaliteit Transformatorproefsysteem voor verkoop
Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— Waqas

Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— Badariah Mahbob

Gelieve te ontwikkelen meer aardige mechanismemeetapparaten en met betere prijzen, zodat kunnen wij uw machines verkopen aan meer cliënten en grotere markten bereiken. Dank u.

—— Syahmi

Recommedation is goed. De ontvangst is professioneel. Manifestatie de opleiding is ook zeer groot. Wens meer online opleiding na het krijgen van de machine.

—— Tuğcan Tekin

Dank u voor uw goede after-sales service. Uitstekende training en technologische ondersteuning helpt me veel.

—— Eng. Diagnel

Dank voor het perfecte transformator testende steunen en begeleiding. Met uw hulp en instructie, win ik meer marktaandeel.

—— Seah

Goede steun. Tot slot geworden het in gebruik.

—— Aldrin Cebrian

door zeer goede communicatie alle problemen opgelost, tevreden met mijn aankoop

—— Ing. Ricardo Levi

Een goede verpakking, ontvangen product goed.

—— Gigih

Professioneel, zeer behulpzaam, geweldige prijs. Zal weer gebruiken voor andere artikelen A ++++++

—— Mansoor

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5
Sansion Power Electric Co., Ltd. Sansion Power Electric Co., Ltd. Sansion Power Electric Co., Ltd. Sansion Power Electric Co., Ltd. Sansion Power Electric Co., Ltd.

 • lopende band

  Elektrische Sansion de Macht bevat R&D-afdeling, instrumenten die workshop, HV-workshop, de ruimte van de steekproeftentoonstelling, HV-testlaboratorium, kwaliteitscontroleafdeling, algemeen bureau, verkoopafdelingen, informatiebureau vervaardigen en enz., nu hebben wij meer dan 80 werknemers met inbegrip van 20 technische ingenieurs. Wij hebben de ISO9001-certificatie verkregen van het kwaliteitssysteem en alle producten zijn strikt met de internationale CEI of Chinese normen van de staat in overeenstemming.

   

  Sansion Power Electric Co., Ltd.

  Sansion Power Electric Co., Ltd.

  Sansion Power Electric Co., Ltd.

  Sansion Power Electric Co., Ltd.Sansion Power Electric Co., Ltd.

   

   
 • OEM / ODM

  Elektrische Sansion de Macht heeft productiebeheer vooruitgegaan en ook technische innovaties blijven doen allerlei verstrekken het testen van machines. OEM is ook welkom.

   

  De Sansionproducten zijn niet alleen succesvolle verkoop in China, maar ook uitgevoerd naar meer dan 180 landen en gebieden in de wereld, die omvatten: Duitsland, Japan, Italië, Rusland, Japan, Zuid-Korea, Turkije, Brazilië, India, de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en andere landen. De producten met goede kwaliteit zijn onderworpen aan groot welkom en een lof.

   

  Onze geavanceerde machines kunnen allerlei verzoek in machts elektrische testende productie aanpassen.
  Plus, kan ons volledig productiegamma divers van de vraag ontmoeten en u helpen om de markt te onderzoeken en te bezetten.
  Kies van van ons of wij kunnen volgens van u produceren!
 • R & D
  Verstrek de professionele het testen producten Sansion-de opdracht is van Machtselectric' en wij het in ons hart houden.
   
  Onze R&D-teams wijden het grootste deel van hun tijd in het ontwikkelen van en het testen van onze producten, en het vergt weken zelfs voor het één enkele eigenschap te verzekeren testen het product gekwalificeerd is.
   
   
Contactgegevens
Sansion Power Electric Co., Ltd.

Tel.: 86-27-83385466

Fax: 86-27-84610053

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)